Profi CV fotózás és Sminktanácsadás

A JOBVERSE Állásbörzén az állásajánlatok és szakmai előadások mellett számos ingyenes szolgáltatással segítünk, hogy kihozhasd a maximumot az álláskeresésből!

Köszönjük, hogy ilyen sokan éltetek a CV fotózás lehetőségével.
A rendezvény két napján 491 db CV fotó készült.
📷 😊
A fotókat emailben küldjük a rendezvényt követő péntekig (2024.03.08-ig.)

Profi CV fotózás

„Egy kép többet mond ezer szónál”, és ez az önéletrajzok esetében sokszorosan igaz. Ennek ellenére sokan nem fektetnek elég nagy hangsúlyt a megfelelő fotó elkészítésére, kiválasztására, pedig egy jó fénykép rengeteget emelhet a CV-d színvonalán.

Eddig még nem volt lehetőséged fotóshoz menni? A tavaszi JOBVERSE Állásbörzén igénybe vehetted profi CV-fotózási szolgáltatásunkat díjmentesen, ahol mi gondoskodunk róla, hogy CV fotód letisztult és hatásos legyen!

Jól jönne még pár tipp, hogy felturbózd az önéletrajzod? A tökéletes helyen jársz! 
Foglalj időpontot díjmentes tanácsadásra a Tanácsadó Műhelyben!

És még tudtuk fokozni! A CV fotózás helyszíne mellett ingyenes sminktanácsadáson is részt vehettél, hogy valóban a legjobb formádban kapjanak lencsevégre.

Sminktanácsadás

Mi az az egy dolog, amire biztosan szükséged van egy sikeres állásinterjúhoz a megfelelő önéletrajzon kívül? Eltaláltad, a magabiztosság! A jó megjelenés pedig pont azt a magabiztosságot nyújtja, amivel könnyebben tehetsz jó benyomást jövőbeli megbízódra.

A JOBVERSE Állásbörzén szakértőktől kaphattál személyre szabott tippeket, és hasznos tanácsokat az álláskereséshez illő sminkelés szabályairól, hogy a lehető legjobb formád tudd nyújtani a személyes találkozás során!

Ha pedig megvolt a tökéletes CV-d, és a magabiztos megjelenésed, akkor készen is álltál, hogy az elsők között jelentkezz a kiszemelt cégek standjainál, hiszen te is tudod, hogy a személyes benyomás a legfontosabb. 

Látogass el a “Kiállítóink” oldalra, nézd meg kikkel találkozhatsz biztosan az állásbörzén, és a regisztrációt vagy belépést követően mentsd le a kiszemelt pozíciókat a profilodba, hogy biztos minden releváns helyre beadd a jelentkezésed!

Támogatóink

Profi CV fotózás a Zöldkakas támogatásával valósult meg

Sminktanácsadás az AVON 025-ös körzet támogatásával valósult meg