AUDI HUNGARIA Zrt.

STANDSZÁM: D6

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A győri Audi nem más, mint számos innovatív motor szülőhelye, a stílusikon Audi TT és Q3 otthona. Vállalatunk a motor- és járműgyártás mellett vezető szerepet tölt be az elektromos meghajtások gyártásában. A Műszaki Fejlesztés 20 éve formálja a jövő mobilitását. A VW Konszern számára nyújtott kompetenciaterületeink folyamatosan bővülnek az IT, beszerzés és műszaki költségelemzés területein.

Aktuális állásajánlatok

A munkavégzés helye Győrben van. A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home-office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kiválasztási folyamatunk többlépcsős. Első körben online adhatod be a pályázatodat a www.audi.hu/karrier oldalon, melyet kollégáink bírálnak el végzettség és szakmai tapasztalat alapján. A következő lépcső az állásinterjú, ahol a szakterület képviselőjétől tájékoztatást kapsz a munkakörről, mi pedig rólad, majd szociális kompetenciáidat Assesment Center keretében vizsgáljuk meg.
Ragadd meg az alkalmat és keresd fel standunkat, ahol minden fontos információt megtudhatsz a rád váró lehetőségekről! Kérdezz bátran kollégáinktól, legyen szó akár tapasztalataikról vagy a kiválasztási folyamatról! Csak néhány perc szükséges hozzá, hogy személyre szóló tanácsadásban részesülj. Tedd meg velünk a következő lépést szakmai karriered felé!

Miért dolgozz nálunk?

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal, valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket