Diatron M.I. Zrt.

STANDSZÁM: B19

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Diatron hematológiai és klinikai kémiai véranalizátorok fejlesztője és gyártója. Világszerte több, mint 100 országban értékesítik gépeinket és a hozzájuk gyártott reagenseinket, amelyeket ember- és állatgyógyászat területén egyaránt felhasználnak. A céget 1989-ben alapították Budapesten, napjainkban pedig már a világ 5 legjobb hematológiai gyártója között tartják számon.

Aktuális állásajánlatok

Budapest, 1097, Táblás u. 39.

Új kollegáinkat általában egy, legfeljebb két körös kiválasztási folyamat során választjuk ki. Az első kör személyesen és online is megtartható, míg a második már egy személyes találkozó, mely során lehetőség van az irodát megnézni és a leendő munkatársakkal megismerkedni.
Lelkes toborzó kollégáinkkal, akik több nyitott munkakört is elhoznak az érdeklődőknek, apró meglepetésekkel és válaszokkal a felmerülő kérdéseitekre. :)

Miért dolgozz nálunk?

Rengeteg változás van a világban napjainkban, az üzleti élet folyamatosan átalakul, piaci szegmensek kerülnek előtérbe vagy háttérbe. Ami teljesen biztos, hogy az egészségügy szerepe nem változik jelentősen, a hozzá kapcsolódó iparágak stabilan tartják magukat, ezért a Diatron is egy biztos, szilárd vállalat, hosszú távú együttműködésekkel világszerte a partnereivel, sok lábon állva, immár több, mint 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Kollégáink visszajelzése alapján azért jó nálunk dolgozni, mert:

  • stabil, erős szervezet vagyunk német anyavállalattal, de mégsem egy klasszikus multi (ennek minden előnyével és persze hátrányával is)

  • jó a légkör, a kollégáink kedvesek és támogatóak, nem vagyunk hierarchikus szervezet

  • a környezet nem stresszes, a munka-magánélet egyensúlya tiszteletben van tartva

  • szakmai szempontból sokrétű: a teljes termékutat végig lehet követni a K+F-től az értékesítésig, ha valaki érdeklődik ez iránt

  • szakmai továbbképzéseket kínálunk és fejlesztjük a kollégáinkat

  • ha a gyártás érdekel, de nem szeretnél vidéken dolgozni, mi vagyunk a legjobb választás :) (kevés gyártócég található Budapesten, jól megközelíthető helyen- de mi ott vagyunk)


 

 

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket