Eötvös Loránd Tudományegyetem

STANDSZÁM: D26

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

Magyarország legkiválóbb egyeteme (HVG rangsor – Diploma 2023), kilenc szakterületen jegyzik a világ legjobb egyetemei között a nemzetközi rangsorok alapján.

Az ország legszélesebb oktatási kínálata: 52 alapképzési, 112 mesterképzési szak és 105 idegen nyelvű képzés.
Interaktív kurzusok, a legkiválóbb oktatók, megújuló laborok és világszínvonalú kutatási lehetőségek – egy helyen minden, ami a magas színvonalú tudáshoz kell.

Több mint 500 Erasmus partneregyetemünk közül választhatsz, így ELTE-sként a világ számos pontjára eljuthatsz, nemzetközi szakmai tapasztalatot és tudást szerezhetsz.

Az ELTE-n a legnagyobb egyetemi közösség része leszel: sportesemények, versenyek, fesztiválok várnak, kipróbálhatod magad újságírásban, rádiózásban, művészeti egyesületekben, színjátszókörökben, az elsőéveseknek pedig gólyatábor, gólyahajó, gólyabál garantálja a beilleszkedést. Az egyetemi élet mindennapos nyüzsgését megtapasztalhatod az ELTE 14 kollégiumának valamelyikében, amelyek közel 5000 férőhelyet biztosítanak a hallgatóknak.

1635 óta szervesen fejlődő tradíció és ösztönző innováció találkozása vár rád nálunk. Az ELTE az értékek szolgálatában álló világszínvonalú tudást és piacképes diplomát, a kinyíló világot nyújtja számodra. Nálunk a legjobbakkal karöltve érheted el az álmaid!
Tartozz a legjobbak közé, melynek összetartó erejét a hallgatók tehetségének sokszínűsége és egymás támogatása adja.

Aktuális állásajánlatok

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket