Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

STANDSZÁM: A32

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest a vállalatcsoport legjelentősebb vasúti központja, ahol high-tech vasúti fékrendszerek fejlesztésével, gyártásával, tesztelésével és szervizelésével foglalkozunk.

A mi fékrendszereink garantálják a biztonságos megérkezést többek között a budapesti CAF villamosokon, Railjet vonatokon, a francia TGV-n és a japán Shinkansen nagysebességű vonatokon is.

XXIII. kerületi központunk több száz fős mérnöki területet működtet. Gyártásközi mérnökeink mellett mechanikai és elektronikai fejlesztő munkatársak is dolgoznak nálunk, Quality csapatunk pedig biztonságkritikus termékeink minőségéért felel.

A mérnöki területeken kívül kiemelt szerepe van támogató csapatainknak is, ahol pénzügyi, logisztikai, beszerzési és HR tapasztalattal keresünk munkatársakat. Aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták számára pedig változatos és széleskörű gyakornoki pozíciókat kínálunk.

Látogass el standunkhoz, ha szeretnél többet megtudni a vasúti közlekedés rejtelmeiről, és csatlakozz hozzánk, ha Te is szeretnéd biztonságosabbá és zöldebbé tenni a jövő közlekedését!

Aktuális állásajánlatok

Budapest, 23. kerület, Helsinki út 105.

Kiválasztási folyamatunkat és módszereinket minden esetben az adott munkakörre szabjuk, az üzleti terület igényeit és a pozitív jelöltélmény biztosítását egyaránt szem előtt tartva.

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket