Prohuman

STANDSZÁM: D4

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Prohuman Magyarország legnagyobb HR szolgáltatójaként azért dolgozik, hogy a mindenkori munkaerőpiaci kihívásokat szem előtt tartva, gyorsan és megbízhatóan szolgálja ki ügyfeleit.


Széles szolgáltatási profóliójában a munkaerőkölcsönzésen és közvetítésen túl megtalálhatók még többek között a harmadik országbeli munkavállalók foglalkoztatása, a kiszervezett bérszámfejtés, a diák foglalkoztatás  és az outsourcing is.

Aktuális állásajánlatok

2015 óta Magyarország piacvezető HR szolgáltatójává válltunk, azóta is tartjuk piacvezetőségünket.


2018-2019-re már középeurópai szinten is nagyon elismerté váltunk a nemzetközi toborzásnak köszönhetően, és közép európai szinten is a TOP 3-ban vagyunk, nem titkolt szándékunk, hogy pár éven belül közép – európai szinten piacvezetők legyünk.


Országos HÁLÓZAT-tal rendelkezünk, a Prohumán Központi irodája Budapesten található!


 

Jelenleg 17 irodával rendelkezünk az országban így teljes lefedettséggel tudunk üzemelni.


8 külföldi leányvállalatunk is van mindezek mellé.


Ma már cégcsoportként működünk!


Teljes életpályát fedünk le van diák illetve nyugdíjas szövetkezetünk valamint felnőtt foglalkoztatásunk.

A Prohuman kiválasztás célja az, hogy az alkalmazottak személyes és szakmai fejlődését elősegítse, és hosszú távon hűséges, elkötelezett munkaerőt hozzon létre.

Összefoglalva

  1. Szükségletelemzés: A kiválasztási folyamat első lépése a szükségletelemzés, amely során a vállalat meghatározza, hogy milyen pozíciókra van szüksége, és milyen készségek és tapasztalatok szükségesek az adott pozíciókhoz.

  2. Álláshirdetés és terjesztés: A pozíciókra vonatkozó hirdetéseket az adott célcsoportnak megfelelően terjesztik, például az interneten, állásportálokon, közösségi médiában, vagy akár hagyományos médiumokban.

  3. Jelentkezések felülvizsgálata: A beérkező pályázatokat áttekintik, és kiválasztják azokat, amelyek megfelelnek a kívánt kritériumoknak.

  4. Interjúk: Az előválogatott jelentkezőkkel interjúkat tartanak, amelyek során megismerik a jelentkezőket, és értékelik a képességeiket, tapasztalataikat és személyiségi jegyeiket.

  5. Értékelés és tesztek: Bizonyos pozíciókhoz kapcsolódóan szakmai teszteket vagy értékeléseket is alkalmazhatnak a jelentkezőkkel, hogy még pontosabb képet kapjanak a képességeikről.

  6. Referenciák ellenőrzése: A jelentkezők által megadott referenciákat ellenőrzik annak érdekében, hogy megerősítsék az előző munkahelyeken elért teljesítményüket és megbízhatóságukat.

  7. Kiválasztás: A legmegfelelőbb jelentkezők közül kiválasztják a pozícióra való alkalmasság szempontjából legjobban illeszkedőket.

  8. Beilleszkedési program: Az újonnan kiválasztott munkatársakat bevezetik a vállalat működésébe és kultúrájába, és segítenek nekik gyorsan integrálódni az szervezetbe.

  9. Folyamatos támogatás és fejlődés: A prohumán kiválasztás nem ér véget a munkatársak bevonásával, hanem folyamatosan figyelik és támogatják az alkalmazottak fejlődését, hogy hosszú távon is sikeresek legyenek.

  10. Visszajelzés és javítás: A kiválasztási folyamatot rendszeresen értékelik és javítják annak érdekében, hogy hatékonyabbá tegyék és jobban alkalmazkodjanak az aktuális piaci körülményekhez és szükségletekhez.


A Prohumán kiválasztás folyamata tehát az emberi erőforrások területén alkalmazott legjobb gyakorlatokon alapul, és azon a meggyőződésen nyugszik, hogy a munkavállalók fejlődése és elégedettsége hosszú távon előnyös mind a Cégcsoportnak, mind az alkalmazottaknak.
Izgalmas kvíz, mellyel megtudhatod mennyira vagy tudatos karrierépítő!

Vállj tudatos karrierépítővé velünk!

Mindezek mellett szakemberekkel konzultálhatsz és részleteket tudhatsz meg belső állományi és egyébb nyitott pozícióinkkal kapcsolatban.

Keress fel minket bátran a D4 standdnál.

Mi már nagyon várjuk a találkozást!

 

Miért dolgozz nálunk?

Magyarország piacvezető HR szolgáltató cége által nyújtott stabilitás, infrastruktúra és szakmai know-how. mindezek mellett pedig:


Jókedvű, segítőkész, összetartó csapat vagyunk 😊


Teret biztosítunk ahhoz, hogy megvalósítsd a folyamatfejlesztési ötleteidet


Változatos, dinamikus, pörgős feladatok várnak Rád


Szakmai képzések, egyéni fejlesztések, workshopok és csapatépítők


Komplex juttatási csomag (alapbér, teljesítmény alapú ösztönző, cafeteria)


Egészségprogramunkat: irodai masszázs, ingyenes/kedvezményes fogászati kezelések, közös sport programok, All You Can Move kártya, gyümölcsnapok stb.


 

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket