TRIM

STANDSZÁM: B1

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

1999 óta foglakozunk szabadidős eszközök bérbeadásával, a kapcsolódó programok szervezésével és lebonyolításával. 2001-től a piacvezető cégek között elsőként építettünk ki olyan eszközparkot, mely alkalmas komplett rendezvények (családi nap, partnertalálkozó, csapatépítés, egyéb céges és magán események) lebonyolítására. 2022-re több mint 300 különböző aktivitást felölelő játékparkot állítottunk össze, melynek elemei ÉMI-TÜV engedéllyel rendelkezik. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy megrendeléseket az ország egész területén – egyszerre többet is - vállaljunk.
Az elmúlt 20 év során – szakmai megrendelőinkkel együttműködve – több mint 6.000 rendezvény lebonyolításában vettünk részt.

Aktuális állásajánlatok

Az ország egész területén bonyolítunk le rendezvényeket, szállítjuk ki játékainkat.

Irodánk és telephelyünk Diósdon található, de home office munkavégzési lehetőséget is biztosítunk kollégáink számára.

Nálunk kipróbálhatod egy aerotrim segítségével, hogyan teljesítenéd az űrhajós kiképzést, és mozgószékes repülőgép-szimulátorral saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogyan viselkedik egy repülőgép nagy sebességnél. Emellett még egy Air graffiti játékkal is várunk, ahol az infravörös spray által kibocsátott infravörös fénysugarat érzékeli a számítógép, és készül el a szép színes alkotás.

Sőt, még egy szerencsekerékkel is várunk, amelyen apró ajándékokat nyerhetsz tőlünk!

Gyere, próbáld ki játékainkat, találkozzunk a B1-es standon, a bejárat mellett! :)

Miért dolgozz nálunk?

Agilis, proaktív, energikus személyiség vagy? Érdekel milyen céges rendezvényeket koordinálni? Kíváncsi vagy miként dolgozunk együtt szakmai partnereinkkel, megrendelőinkkel? Szívesen vennél részt sport- és szabadidős rendezvények előkészítésében és lebonyolításában?  A Trim-nél minderre lehetőséged nyílik!

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket