Viterra Hungary Kft.

STANDSZÁM: A17

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?

A Viterránál hiszünk a kapcsolat erejében. A világ élvonalába tartozó, teljeskörűen integrált mezőgazdasági hálózatunk a termelőket és fogyasztókat egymással összekötve látja el a világot fenntartható, nyomon követhető és minőségellenőrzött mezőgazdasági termékekkel.
Több mint 18.000 tehetséges dolgozót foglalkoztatunk 37 országban, tároló-, feldolgozó- és szállítóeszközeink és -infrastruktúránk stratégiai hálózata révén innovatív megoldásokkal mutatunk új utakat vevőink számára, és építünk tartós partnerségeket. Együtt erősebbek vagyunk és többre vagyunk képesek.

Működésünk a teljes ellátási láncra kiterjed, a gazdaságoktól egészen a vevőkig. A három tagból álló Viterra magyarországi cégcsoport a gabonafélék, olajos magvak, növényolajok és állati takarmány-alapanyagok kereskedelmének és logisztikájának egyik legfontosabb szereplője, emellett gyártási és raktározási tevékenységet is folytat. A magyar piacon 1996 óta jelen lévő Viterra Hungary Kft. fő tevékenysége a termények, takarmány-alapanyagok és növényolajok kereskedelme.

Aktuális állásajánlatok

Viterra Hungary Kft - Budapest

Viterra Növényolajgyártó Kft. - Foktő

Viterra Logisztikai Kft. - Debrecen, Berettyóújfalu, Gyomaendrőd

A standunknál friss popcornnal várjuk az érdeklődőket!

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket