Y Generáció Iskolaszövetkezet

STANDSZÁM: D27

Területek
Tapasztalati szint
Nyelvek
Cégjellemzők

Mivel foglalkozunk?


Karriereket építünk- már tíz éve!Az Y Generáció Iskolaszövetkezet már 2012 óta közösségként segít benneteket, tanulókat a karrieretek első lépcsőfokain! Méghozzá:

→ Változatos munkákkal

→ Versenyképes fizetésekkel

→ Segítőkész koordinátorokkal

→ Gyors, online lebonyolítható jelentkezéssel

indítunk el téged a siker útján.

Akár az első szakmai pozíciódról, vagy csak egy kis zsebpénzkeresési lehetőségről van szó: légy Te is Y Diák, és lépj velünk a pályára!

Aktuális állásajánlatok

Y GENERÁCIÓ iroda:
Cím: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. III. emelet
Nyitvatartás: munkanapokon 09:00-17:00

Első lépésként regisztrálnod kell nálunk a honlapunkon. A munkába álláshoz szükséges papírok aláírásához azonban már nem kell befáradnod hozzánk, ugyanis a szerződéskötést online is megtudod tenni.

Az első és legfontosabb, hogy diáknak kell lenned, amit érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal, vagy iskolalátogatási igazolással szükséges alátámasztani. Ezen felül a személyi irataidnak – személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, TAJ kártya – is Nálad kell lenniük. Hogy hozzájuthass a fizetéshez, szükséged lesz egy névre szóló bankszámlára. A diákmunka vállalásához ki kell váltanod továbbá szövetkezetünk részjegyét, melynek költsége 1000 forint. Ez a kilépés során visszajár.
Ezt követően kiválasztható a Neked tetsző munka, amelyre az oldalon online is lehetőséged van jelentkezni.
Ezt követi a kiválasztás, mely során többek között megvizsgáljuk, hogy rendelkezel-e a munkához szükséges készségekkel és attitűddel.A helyszínen sok-sok ajándékkal várunk, melyek érdekes kérdések megválaszolásával vagy a pultunknál megtalálható szerencsekerék pörgetésével elnyerhetőek számodra.

Miért dolgozz nálunk?

Pillants be a mindennapjainkba

Elérhetőségeink

Kövess minket