JOBVERSE ÁLLÁSBÖRZE
EREDMÉNYEK

2023. MÁRCIUS 1-2.

A JOBVERSE Állásbörzét egy olyan eseménynek álmodtuk meg, ahol a látogatók egy helyen megtalálhatnak mindent, ami az álláskeresésüket, karrierépítésüket támogatja, mindezt élményekkel fűszerezve.

Legfontosabb célunk, hogy minőségi, valóban releváns álláskeresőkkel kössük össze kiállítóinkat.

Mertünk egy nagyot álmodni, innovatív ötleteinkkel megvalósítottuk Magyarország első élményközpontú rendezvényét, a JOBVERSE Állásbörzét.

KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDI

Számtalan okot adtunk arra, hogy a látogatók így érezzenek. A visszajelzések pedig magukért beszélnek.
%-a
a látogatóknak úgy érezte, hogy a JOBVERSE több, mint egy állásbörze. Egy 1-6-ig skálán értékelték a JOBVERSE Állásbörzét a látogatók. 1-es érték “kevesebbet nyújtott, mint egy átlagos állásbörze”, 6-os érték “sokkal többet nyújtott, mint egy átlagos állásbörze”.

ÉLMÉNYKÖZPONTÚ ÁLLÁSBÖRZE

A látogatók több, mint 90 %-a kimagaslóan jó pontszámmal értékelte élményelemeinket. A 2023-as JOBVERSE Állásbörzén élményelemei: Utazó Planetárium, TRIM Játéktár, Titkok Háza.

ÉLD ÁT A JOBVERSE ÉLETÉRZÉST, ADD ÁT MAGAD A HANGULATVIDEÓNKNAK​

A SIKERES KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK A LÁTOGATÓK RENDEZVÉNYEN TÖLTÖTT IDEJÉT POZITÍVAN BEFOLYÁSOLTÁK

Közel 700 látogatónak biztosítottunk tanácsadási lehetőséget Tanácsadó Műhelyünkön és az Egészségszigeten, ezzel is segítve őket.

BT KARRIERSZÍNPAD

A BT Karrierszínpadon a két nap alatt 18 karrier- és önfejlesztés témájú előadás zajlott, melyek közül a legnépszerűbb Pál Feri atya teltházas előadása volt.

TOP 6 ELŐADÓNK, AKIKET A LEGSZÍVESEBBEN HALLGATNÁNAK MEG ÚJRA A LÁTOGATÓINK

Pál Feri atya
római katolikus pap, mentálhigiénés szakember

Dilemmák és stratégiák a család és munka összehangolásában

Limpár Imre
Tanácsadó szakpszichológus

10 biztos tipp a kudarchoz – egy pszichológus görbe tükre életünkre

Posfai Tünde
HR szakértő, karriermentor

Sikeres önéletrajz titka

Szűcs István
pályaorientációs szakértő, karriertanácsadó

Hogyan találd meg a hozzád illő munkát?

Polonkai Éva
jogász, HR szakértő

Álláskeresés finomra hangolva – önéletrajz és motivációs levelek tippek kezdőknek és haladóknak

Bíró Nóra
testbeszédszakértő, kommunikációs szakember (Master of Sales Training)

Így árul el a testbeszéded egy interjún!

A LÁTOGATÓK RENDEZVÉNYEN TÖLTÖTT IDEJE

A véleményüket megosztók visszajelzései alapján a látogatók közel fele (44,72%) 1-3 órát töltött el a rendezvényen, éppen ezért nagyon fontos, hogy a kiállítók standon belüli aktivitásukkal, nyitottságukkal felkeltsék a figyelmüket, hogy őket biztosan meglátogassák.

Azonban a kiegészítő programokkal (előadások, tanácsadások, egészségsziget, élményelemek) sikeresen elértük, hogy látogatóink akár közel fél napot is (3-5 óra: 33,07%, 5-7 óra: 10,56%) eltöltsenek a JOBVERSE-en.

Egy vagy két egész napot már csak az igazán motiváltak szántak a rendezvényre (5,28%+3,11%).

 • 1 óránál kevesebbet töltött a rendezvényen (%)
 • 1-3 óra között (%)
 • 3-5 óra között (%)
 • 5-7 óra között (%)
 • Egy egész napot (%)
 • Két egész napot (%)

LÁTOGATÓINK MONDTÁK

Színes, sokrétű, színvonalas rendezvény, mosolygós és kedves, nyitott, segítőkész munkaadókkal, leendő kollégákkal a helyszínen.
Elekné Ilovai Gabriella
JOBVERSE látogató
Az hogy személyesen is találkozhattam a munkáltatók hr eseivel, külön kiemelném a Mol Group standját ahol lehetőség volt interjúztatásra is.
Németh Bianka
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A szervezettség, annak a lehetősége, hogy egy helyen, egyidőben részt vehettem álláskereséshez tartozó előadásokon és találkozhattam munkáltatók képviselőivel.
Szuvák Attila
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Érdekes előadások, rengeteg bemutató cég(jövőre mindkét nap menni fogok).
Krix Anett
JOBVERSE látogató
Átlátható, könnyen használható volt a honlap, jó hogy volt térkép, nyitottak voltak a standokon lévő emberek.
Járó Mária
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Nagyon tetszett a jó szervezés, a sok kiállító és hogy a látogatóknak volt lehetőségük az álláskeresés/ nézelődés közben új élményekkel gazdagodni.
Kerezsi-Nagy Dóra
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A kedvesség ez tetszett a legjobban , hogy nem néztek le minket , hogy vidékiek vagyunk és betöltötte a szeretet az egész létesítményt oly annyira , hogy 16:45 kor fájó szívvel mentünk haza , hogy de jó volt ezt meg kell ismételni 🙂🖐️
Huppauer Szabolcs
JOBVERSE látogató
Minden nagyon jól meg volt szervezve, mind a két napon részt vettem, rendkívül hasznosnak találtam.
Potóczki Erika
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Modern kiállítás, magasfokú tájékoztatás
Doboróczky Roxána
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Egyes bemutatók motivációja és beleélése a cég szellemébe, meghozta a kedvet ott dolgozni. (például NIX)
Grohmann Patrik Tamás
JOBVERSE látogató
A munkáltatók hozzáállása. Úgy éreztem, fontosak a dolgozók. Megszólítottak, beszámoltak a cégről, termékekről; volt ahol megmutatták. Mintha ők állnának sorban, nem a munkavállalók a folyosón. Praktikusnak véltem, hogy az egyik standnál a falra nyomtatva olvasható volt, milyen pozíciókra keresnek munkavállalót.
Tóth László
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A színpadi előadások, mert olyat tanultam alattuk, amire még nem gondoltam.
Kontra Barnabás
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Az tetszett legjobban, hogy egy helyen lehetett egyszerre szűrővizsgálatot végeztetni, tanácsadásokban részt venni, előadásokat hallgatni
Nguyen Thac Bach
JOBVERSE látogató
A kiállító cégek nagyon profik, felkészültek, rugalmasak voltak. Készségesen fogadták az érdeklődőket, ami hatalmas plusz pont, hisz egész végig állták a sarat! :) Nagyon kerek volt, interaktív, imádtam az előadásokat.
Tarnay Gábor
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A szervezés profizmusa (személyre szóló QR kód, színkódos választás, a kiállítás terek), a széleskörű programok, külön örülök az önismereti témájú előadásoknak, tanácsadásoknak.
JOBVERSE LÁTOGATÓ

TOP 3 OK, AMIÉRT A LÁTOGATÓINK ÚGY GONDOLTÁK, HOGY ÉRDEMES KIJÖNNI A JOBVERSE-RE

1.

Kiállítókkal való személyes találkozás lehetősége.

2.

Helyben, azonnal leadhatják a jelentkezésüket.

3.

Sok kiállító van egy helyen, minden fontos céget megkereshet egy helyen.

LÁTOGATÓK ÁLLÁSKERESÉSI SZÁNDÉKA

A látogatói visszajelzésekből kiderült, hogy majdnem 2/3-uk a szakterületének megfelelő állást keresett, azonban nem elhanyagolhatóan 25,47%-uk területváltáson gondolkodik.
 • Szakterületemnek megfelelő állásokat kerestem
 • Területváltásban gondolkozom
 • Nem álláskeresési szándékkal vettem részt a rendezvényen

TOP 10 KIÁLLÍTÓ, AKIKNÉL A LÁTOGATÓINK A LEGSZÍVESEBBEN DOLGOZNÁNAK

A rendezvény zárásakor kiküldött látogatói kérdőívünk, "A JOBVERSE Állásbörzén megjelenő kiállítók közül nála dolgoznék legszívesebben!” kérdésre a visszajelzések alapján kialakult népszerűségi sorrend első tíz helyezettje:

JOBVERSE GO, A JOBVERSE HIVATALOS JÁTÉKA

A Pokémon GO szerepjáték izgalmait és a geocaching révén átélhető kincskeresési szenvedélyt akartuk ötvözni a JOBVERSE GO kalandjátékban. A résztvevők a QR kódok vadászata közben kötetlenebbül vehették fel a kapcsolatot a standok képviselőivel, számos információt szerezhettek játék közben a kiállítóinkról. A JOBVERSE GO felülmúlta az optimista várakozásainkat is, 438-an játszották végig.

KIÁLLÍTÓINK MONDTÁK

A JOBVERSE egy jó hangulatú, magas szakmai színvonalat képviselő rendezvény, amelyen az idén is örömmel vettünk részt. A Diákszínpadon lezajlott előadásunkban nyújtott támogatásotok fantasztikus volt, csakúgy, mint a rendezvény előtt és időtartama alatt kapott szakmai támogatás!
Bartucz Szilvia
Apollo Tyres (Hungary) LTD
Nagyon szépen köszönjük a JOBVERSE Állásbörze megszervezését és precíz lebonyolítását! Mindig nagy örömmel dolgozunk együtt veletek, de a JOBVERSE immár második alkalommal válik a kedvenc együttműködési formánkká. Kiállítóként abszolút elégedettek voltunk a rendezvény színvonalával, az előkészületekkel, a lebonyolítással és az eddigi utómunkákkal is. Minden igényünket kiszolgálta a rendezvény, remek élményeket szereztünk...
Baranyi Diána
Tempus Közalapítvány
A Silabs oldaláról azért döntöttünk a JOBVERSE mellett, mert a brandünket szerettük volna ismertebbé tenni, és találkozni a cégünk iránt érdeklődőkkel személyesen is. Fő célcsoportunk az informatikai és mérnöki hátterű álláskeresők voltak. A két nap profin megszervezett és pörgős volt, és a látogatóknak is sok élményt biztosított a rendezvény.
Bertók Ildikó
Silicon Labs
Az állásbörze jó lehetőséget biztosított szervezetünk bemutatására, a munkánk iránt érdeklődő, álláskeresőkkel történő beszélgetésre. Nagyon megkönnyítette a nagy számú kiállító munkáját, hogy a beléptetésnél és az iPadek átvételénél sok JOBVERSE-es kolléga állt rendelkezésre. A kiállítói kávézó nagyban hozzájárult a kiállítók komfortérzetének folyamatos fenntartásához, a kiállítók frissességének és így motivációjuk megőrzéséhez. A kiállítói élményóráért ezúton mondok külön köszönetet minden kiállító nevében.
Somodi Anikó - sajtóreferens
Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság
Kiállítói szemszögből számomra egyértelműen a JOBVERSE a nyerő, a szervezés megkezdésétől az utolsó látogató távozásáig. A csapat első perctől kezdve törekedett arra, hogy a pontos igényeket megismerve tegyék össze a számunkra optimális ajánlatot, emellett pedig minden út közben felmerülő akadályt gyorsan és profin sikerült áthidalni. A rendezvény alatt sem ért minket csalódás, a Jobverse hozta az ígért színvonalat, és sikerült azt elérnie, amit én még máshol nem tapasztaltam: hatalmas százalékban érkeztek hozzánk a releváns jelöltek, ami az elkövetkező időszakban jelentős eredményeket mutatott. Úgy gondolom, hogy főleg az IT szektorban ezt nevezhetjük igazi ritkaságnak.
Aracsi Zsófia
TOPdesk

A 2023. TAVASZI JOBVERSE SZÁMOKBAN

KIÁLLÍTÓ ÉS SZAKMAI PARTNER
HONLAPMEGTEKINTÉS A KAMPÁNY IDEJE ALATT
REGISZTRÁLT ÁLLÁSKERESŐ

ÁLLÁSJELENTKEZÉSEK A JOBVERSE ÁLLÁSBÖRZÉN

AZ ÁLLÁSJELENTKEZÉSEK SZÁMA A MYCV RENDSZERT HASZNÁLÓ KIÁLLÍTÓKHOZ ÖSSZESEN
A LEGTÖBB JELENTKEZŐ EGYETLEN KIÁLLÍTÓNKHOZ
ÁTLAGOS JELENTKEZŐSZÁM EGY KIÁLLÍTÓHOZ

KIÁLLÍTÓINK VISSZAJELZÉSE ALAPJÁN A MÁSODIK JOBVERSE ÁLLÁSBÖRZÉN

%-ban
releváns álláskeresővel találkoztak. Egy 1-6-ig skálán meg kellett jelölni az álláskeresők relevanciáját. 1-es érték “nem találtam releváns jelentkezőt”, 6-os érték “releváns álláskeresőket találtam”.

LÁTOGATÓK SZAKTERÜLETI ÉRDEKLŐDÉSE

Látogatóink közül legtöbben Kereskedelem/Értékesítés, Marketing, HR területen kerestek állást. Ezt követte szorosan egymás mellett az Informatikai, Mérnök, műszaki, valamint a Szakirányú végzettséget igénylő további területek.
 • Mérnök, műszaki terület
 • Informatikai terület
 • Kereskedelem/Értékesítés, Marketing, HR terület
 • Pénzügy, Számvitel, Logisztika terület
 • Adminisztráció, Ügyfélszolgálat terület
 • Szakirányú végzettséget igénylő további területek

REGISZTRÁLTAK ISKOLAI VÉGZETTSÉGE

A látogatók közel 60%-a egyetemi vagy főiskolai diplomával rendelkezik, viszont jelentős a középfokú (23,94%) és az OKJ-s végzettséggel rendelkezők (12,9%) aránya is. Az alapfokú végzettséggel rendelkezők száma alacsony – ők jellemzően még középiskolai tanulók (4,76%).
 • Egyetemet, főiskolát végzettek
 • OKJ rendszerű tanfolyamot, felsőfokú szakképzést, egyéb képzést végzettek
 • Középiskolát, szakközépiskolát/szakmunkásképzőt végzettek
 • Általános iskolai végzettséggel rendelkezők

LÁTOGATÓK KORELOSZLÁSA

A látogatók többsége egyetemista, pályakezdő (18-24 év között 35,90%), vagy néhány éves tapasztalattal rendelkező szakember (25-34 éves 31,81%). Azonban a személyre szabott, célzott kommunikációval sikerült a 35-44 éves korosztályt (15,20%) és a végzős középiskolásokat is elérnünk (7,26%).
.09 %
A VÉLEMÉNYÜKET MEGOSZTÓK 74,09%-A POZITÍV (5-ÖS, 6-OS) ÉRTÉKELÉST ADOTT, ÉS EBBŐL TÖBB, MINT 32%(!) MAXIMÁLIS PONTSZÁMRA ÉRTÉKELTE AZ ESEMÉNYT.

RENDEZVÉNY ELŐTTI MEGJELENÉSEK, MELYEK ELŐSEGÍTETTÉK SIKERÜNKET

OFFLINE MEGJELENÉSEK

A város több pontján helyeztünk el Citylight és óriásplakátokat is.

FIZETETT ONLINE MEGJELENÉSEINK MIKROCÉLCSOPORTOS HIRDETÉSEKKEL

A JOBVERSE marketing kampányában kiemelt helyet és szerepet kaptak a különféle online hirdetési platformok. 2023 tavaszán sikeresen elindítottuk az aktív TikTok kommunikációt és hirdetéseket is, amelyek szintén nagyon szép eredményeket hoztak!
Facebook, Instagram
@jobverse.hu

Megjelenések száma:
3 047 154
Elért felhasználók száma:
536 304
Weboldalra átkattintások száma:
15 538
Weboldalra érkező egyedi felhasználók száma:
12 084

Ads

Megjelenések száma:
2 702 400
Weboldalra átkattintások száma:
31 446
Weboldalra érkező egyedi felhasználók száma:
18 067

Tiktok
@munkahőse

Videó megtekintések száma:
1 714 261
Elért követőszám:
5 537
Weboldalra átkattintó egyedi felhasználók száma:
3 159

JOBVERSE ÉLETÉRZÉS​

Less be a kulisszák mögé:
Vagy nézd meg az állásbörzét a látogatók szemével:

A JOBVERSE ROBOG TOVÁBB A FEJLŐDÉS ÚTJÁN!​

Találkozzunk ősszel, szeptember 27-28-án a 3. JOBVERSE Állásbörzén! Várunk kiállítóink közé, csatlakozz már most! Keresd kapcsolattartódat vagy töltsd ki az alábbi kapcsolati űrlapunkat, és mi 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

A rendezvény főszervezője:

2024. október 2. (szerda) 10-19 óra

2024. október 3. (csütörtök) 10-17 óra

BOK "A" Csarnok

(Budapest, Dózsa György út 1 .)

Jobverse.hu @ All right reserved.