A RENDEZVÉNY SZERVEZŐJE:

A Frissdiplomás Kft. stabil és kiszámítható működését a dun&bradstreet nemzetközi elemző szervezet 2020. szeptemberében megkapott legmagasabb, AAA minősítése után 2021. júniusában a HVG és a Céginformáció.hu is elismerte, így Arany kategóriájú „Ajánlott cég” minősítést kapott a követelményrendszerük alapján! Ilyen minősítésekkel Magyarországon csupán a cégek néhány ezreléke rendelkezik, és azt jelzi, hogy a Frissdiplomás Kft.-vel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A minősítés számunkra különös jelentőséggel bír, hiszen azt bizonyítja, hogy a COVID-válság által különösen sújtott iparágban is lehet stabilan, eredményesen működni, és az ügyfeleink megváltozott igényeit szolgáló hatékony megoldásokkal válaszoltunk a kihívásokra.

Itt a lehetőség, hogy többet tudj meg rólunk!
Egy főként toborzási rendezvényeket szervező összetartó csapat alkotja a Frissdiplomás Kft.-t. Elsődleges célunk, hogy jobbá tegyük a munka világát, segítsük az álláskeresők és a munkaadók egymásra találását, igyekszünk betölteni az űrt a munkaerő-piacon, és megújítani a toborzást. Különbözőek vagyunk, de egyformán szeretjük a munkánkat, amiből elképesztő dolgok sülnek ki.

Büszkék vagyunk arra, hogy az egyetemistáknak és pályakezdőknek szóló karrierportálunk, a frissdiplomas.hu mellett, az elmúlt közel két évtized három legjelentősebb toborzási rendezvényének (Műegyetemi Állásbörze, HVG Állásbörze, JOBVERSE Állásbörze) és száznál is több kisebb toborzási esemény (céges karriernapok, gyárlátogatások, egyetemi állásbörzék) szervezői voltunk.

A JOBVERSE pedig már az állásbörzék következő generációját képviseli: egyesíti a toborzási és a szórakoztató rendezvények előnyeit, valamint a konferenciák inspirációját és a személyes konzultációk hatékonyságát, miközben a látogatók számára all in one megoldást kínál. Találkozz velünk személyesen is 2024 őszén, az 5. jubileumi élményközpontú állásbörzénken!

A RENDEZVÉNY FŐSZPONZORA:

A Profession.hu Magyarország leglátogatottabb tematikus állásportálja(1), melynek küldetése, hogy összekösse a munkaadókat az álláskeresőkkel innovatív eszközök segítségével, a lehető legtöbb minőségi információ biztosításával, mindezt pedig kiváló ügyfélélmény garantálásával. 2023. negyedik negyedévére több, mint 1,4 millió munkakereső regisztrált a Profession.hu saját adatbázisába.(2)

Népszerűségének köszönhetően a Profession.hu állásportálján több, mint 16.000 álláshirdetés érhető el, több, mint 4.500 munkaadótól.(2)

„Több részlet, jobb döntés.”

[1] Similarweb oldal látogatottsági adatok alapján a Profession.hu a leglátogatottabb tematikus állásportál Magyarországon 2023. 4. negyedévében mért adat szerint. [2] Profession saját adatok (2023. Q4)
2024. február 28. (szerda) 10-19 óra
2024. február 29. (csütörtök) 10-17 óra
BOK “A” Rendezvénycsarnok (Budapest, Dózsa György út 1.)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT ÉS AJÁNLATKÉRÉSÉRT FORDULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Ha szeretnél látogatóként, álláskeresőként részt venni a JOBVERSE Állásbörzén, akkor kattints ide a regisztrációhoz!
Szervező: Frissdiplomás Kft.​
Álláskeresői kérdések
hello@jobverse.hu
Marketing, sajtókapcsolat​
Sikosné Bogárdi-Mészöly Andrea
bogardi.andrea@frissdiplomas.hu
Ügyfélkapcsolat
Építés, lebonyolítás

A rendezvény főszervezője:

2024. október 2. (szerda) 10-19 óra

2024. október 3. (csütörtök) 10-17 óra

BOK "A" Csarnok

(Budapest, Dózsa György út 1 .)

Jobverse.hu @ All right reserved.