szolgáltatások

ALAPSZOLGÁLTATÁSOK

KIEMELT ÜGYFÉLMENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁS

 • folyamatos és gyors kommunikáció
 • egy emberrel való szoros kapcsolattartás
 • segítségnyújtás a rendezvénnyel kapcsolatban felmerült műszaki kérdésekben
 • a céged igényeinek maximális figyelembevétele és megértése

ONLINE MEGJELENÉSEK

 • egyedi, a céged, vállalatod bemutató microsite* létrehozása a JOBVERSE oldalán
 • a microsite a JOVERSE Állásbörzét követő 1 hónapi elérhető marad a látogatók számára
 • állásaitok ajánlása a releváns látogatóknak
 • aktivitásaitok népszerűsítésée
 • megjelenés a JOBVERSE oldalán logóval

*Microsite: lehetővé teszi részletes információk, tartalmak és vizuális elemek megosztását, amelyek segíthetnek az érdeklődőknek jobban megismerni a céged és bizalmat építeni.

MY CV RENDSZER

 • myCV rendszer (online jelentkező rendszer) használata nagyszerű lehetőséget kínál a jelentkezők adatainak elektronikus formában történő fogadására, így sokkal könnyebben és gyorsabban végigviheted a releváns jelentkezőket a kiválasztási folyamataidon
 • 1 db helyszíni iPad a myCV rendszer használatához

STANDHOZ KAPCSOLÓDÓ ALAPSZOLGÁLTATÁSOK

 • a stand méretének megfelelő bútorzat
 • keretes stand esetén standvilágítás
 • internetelérés (WiFi)
 • áram (1 db 3-as elosztóval)
 • host- és hostess szolgáltatás, mely magában foglalja a területen való fizikai segítségnyújtást, italok felszolgálását, illetve bármely gond, kérés, kérdés, probléma megoldását
 • ügyfélkapu
 • egyedi matricával ellátott standfelirat
 • a stand méretének megfelelő standszemélyzet „all you can eat”  rendszerű étel- és italfogyasztás a Kiállítói Kávézóban
 • a stand méretének megfelelő számú kiállítói belépő
 • a stand méretének megfelelő számú díjmentes parkoló

HELYSZÍNI MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

CAREER PASS

Az állásbörzére érkező látogatók a belépéskor megkapják a vonalkóddal ellátott Career Pass-ukat, melynek külső borítóin a szakterületüknek megfelelő színezés látható.

A Career Pass-ban található kiadvány tartalmazza a rendezvény legfontosabb információit:

 •  a kiemelt munkaadóink bemutatkozását,
 •  a programlistát,
 • a Karrierszínpad előadásait,
 • a standtérképet.

Az első és hátsó borítókon jelenik meg a céged üzenete, mely által közvetlenül érheted el célcsoportod, ugyanis az egyes szakterületeknek megfelelően egyedi Career Pass-t kapnak a látogatók.

CHECK-IN PULTOK

A check-in pultok az eseményen résztvevők számára az első találkozási pontok, ahol átvehetik a belépésre jogosító karszalagot és a szakterületenként eltérő borítójú Career Pass-t. Ez a folyamat lehetőséget nyújt arra, hogy az üzenetedet és cégedet már a belépéskor megjelenítsd és kommunikáld a látogatóknak.

 •  az egyedileg kasírozott beléptető pultok lehetővé teszik, hogy frappáns üzenettel üdvözöld a célcsoportodnak megfelelő álláskeresőket
 •  a pultokhoz 1-1 megjelenítő is tartozik, melyen a rendezvény ideje alatt folyamatosan vetítjük céged employer branding videóját, így hatékonyan kommunikálhatod a vállalatod értékeit és vonzó munkakörnyezetét

Ez egy exkluzív szolgáltatás! Kizárólagos megjelenési lehetőséget jelent céged számára, azaz csak a Te vállalatodat és üzeneteidet jelenítik meg. Ez egyedülálló lehetőség arra, hogy maximálisan kihasználd az employer branding potenciált és kiemelkedj a többi résztvevő közül.

KARSZALAG

Az állásbörzére érkező álláskeresők a belépéskor karszalagot kapnak. Ezzel a megjelenéssel közvetlenül szólíthatod meg célcsoportod, mivel az egyes szakterületnek megfelelően egyedi karszalagot kapnak a látogatók.
Az egyedi karszalag előnyei:

 • Célcsoport közvetlen megszólítása:
  Mivel az álláskeresők egyedi karszalagokat kapnak a szakterületüknek megfelelően, így ez lehetőséget teremt céged számára, hogy közvetlenül szólítsd meg a számodra fontos célcsoportot, és azonnal jelzést adj vállalatodról az álláskeresőknek.
 • Egyediség és figyelemfelkeltés:
  Az egyedi karszalagok kiemelkednek a többi általános karszalagtól, és figyelmet keltenek az álláskeresőkben. Ez lehetőséget ad arra, hogy a vállalatodat már a belépéskor megkülönböztesd a többi résztvevőtől, és felkeltsd az álláskeresők érdeklődését.

STANDDESIGN

Az egyedi standdesign rendkívül hasznos lehetőségeket nyújt a rendezvényen céged számára.

 • meggyőző és vonzó megjelenés:
  Az egyedi standdesign kiemelkedő és meggyőző megjelenést biztosít céged számára. A megfelelő design elemek, színek, logók és grafikák segítségével magával ragadó és vonzó standot hozhatsz létre, amely felkelti a látogatók érdeklődését.
 • employer branding kommunikáció:
  A stand dekorálásával bemutathatod céged munkáltatói értékígéretét, vállalati kultúráját és hangulatát. Hívószavakat, konkrét pozícióneveket, tevékenységi köröket és céged profiljára utaló képeket, szövegeket és design elemeket használhatsz a standon. Ezáltal vizuális tartalmat adsz az álláskeresőknek, és segítesz nekik megismerni vállalatodat és munkalehetőségeidet.
 • egyedi és megkülönböztető megjelenés:
  Az egyedi standdesign lehetőséget ad arra, hogy kiemelkedj a többi résztvevő közül. Profi és egyedi megjelenéssel felkelted a látogatók figyelmét, és arra ösztönzöd őket, hogy érdeklődjenek a standod iránt. Ez lehetőséget teremt a mélyebb beszélgetésekre és a kapcsolatépítésre az álláskeresőkkel.
 • megfelelő célcsoport megszólítása:
  Az egyedi standdesign-nak köszönhetően célcsoportodnak megfelelő módon adhatsz át információt cégedről. A standon elhelyezett grafikák, üzenetek és design elemek segítségével célzottan szólíthatod meg az álláskeresőket, akik az adott szakterület vagy pozíció iránt érdeklődnek.

PADLÓMATRICA

Az egyedi kreatív padlómatrica nagyszerű lehetőséget nyújt a stand területének kibővítésére és a látogatók figyelmének felkeltésére.

 • területkibővítés:
  A padlómatrica használatával vizuálisan kiterjesztheted a standod területét. Ez lehetővé teszi, hogy több információt és üzenetet közvetíts a látogatóknak, és nagyobb tér álljon rendelkezésedre a bemutatkozásra és a céges információk megjelenítésére.
 •  figyelemfelkeltés:
  A kreatív padlómatrica egyedi és látványos elem a standodon, amely felkeltheti a látogatók figyelmét. A kreatív design, színek és grafikák vonzóak lehetnek, és segíthetnek abban, hogy a látogatók megálljanak és közelebbről megvizsgálják a standodat.
 • információközlés:
  A padlómatrica informatív eleme lehet a standodnak. Használhatsz rajta szövegeket, logókat, képeket vagy más grafikákat, amelyek bemutatják a vállalatodat, munkáltatói márkádat vagy az álláslehetőségeidet. Ez lehetővé teszi, hogy a látogatók már az impulzusok nélküli területen is információkat kapjanak a vállalatodról.
 • munkáltatói márkahozzájárulás:
  A kreatív padlómatrica segítségével építheted a munkáltatói márkádat és erősítheted a céged megjelenését. Az egyedi design és a kreatív megjelenés lehetővé teszi, hogy a vállalatod egyedi és felismerhető legyen még a padlón is. Ez hozzájárulhat a vállalatod pozitív imázsának építéséhez és a látogatókban pozitív benyomást kelt.

ONLINE MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

HANDBOOK MEGJELENÉS

Használd ki az első impulzus erejét! Szólítsd meg a jelölteket a rendezvényre felkészítő online kiadványunkban, melyet minden regisztráló azonnal megkap!

EDM, HÍRLEVÉL

A rendezvény előtti felkészítő e-mailekben célzottan kommunikálunk, így garantáltan ahhoz a célcsoporthoz jut el az üzeneted, amelyhez szeretnéd, ráadásul exkluzívan, hiszen 1 levélben csak 1 cég jelenhet meg szakterületenként.

KOMPLEX MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

KIEMELT MUNKAADÓ MEGJELENÉSEK

Látogatóink karrierépítési folyamatának minden állomásán jelen lehettek! A nulladik pillanattól kezdve 3 hónapon át a rendezvény marketingkampányának legfeltűnőbb jelenségei lesztek. Az online és offline megjelenések kombinációjával hatékonyan és közvetlenül kommunikálhatsz az álláskeresőkkel. Ezáltal lehetőséget teremtesz, hogy a kampány ideje alatt többször találkozhassanak üzeneteiddel.

KARRIERSZÍNPAD MEGJELENÉS

Ha fontos számodra a tudatos álláskeresőkkel való kapcsolatfelvétel, a tudásátadás, az oktatás és fejlődés támogatása, a képzési platformok hatékonyságának növelése, valamint a társadalmi felelősségvállalás, és szívesen járulnál hozzá egy ezeket ösztönző programhelyszín létrejöttéhez, támogasd a Karrierszínpadot!

TANÁCSADÓ MŰHELY MEGJELENÉS

A Tanácsadó Műhely kiemelt támogatójaként kiváló lehetőséged van elérni és támogatni azokat a tudatos álláskeresőket, akik aktívan törekednek a fejlődésre és szívesen tanulnak szakértőktől a pályájuk előmozdítása érdekében.

CHILL ZONE

A rendezvényen rengeteg impulzus éri a látogatókat, így a pihenőterületek kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy a látogatók figyelmét magadra irányítsd egy jól célzott üzenettel vagy izgalmas játékkal.

LÁTOGATÓI WIFI

Célunk, hogy egy olyan pozitív, a látogatók számára díjmentes szolgáltatással kössük össze a céged nevét, melyre a résztvevők többsége igényt tart. Kiválóan használható a névismertség növelésére, pozitív megítélés kialakítására, valamint arra, hogy a standodhoz irányítsd a látogatókat.
Az ingyenes szolgáltatás biztosítása kiváló módja annak, hogy pozitív kapcsolatot építs ki a látogatókkal, és összekapcsold a céged nevét a kínált előnnyel.
Élj a lehetőséggel! Használd ki a céged:

 • névismertségének növelésére
 • pozitív megítélésének kialakítására

Valamint arra, hogy a standodhoz irányítsd a látogatókat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT ÉS AJÁNLATKÉRÉSÉRT FORDULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Ha szeretnél látogatóként, álláskeresőként részt venni a JOBVERSE Állásbörzén, akkor kattints ide a regisztrációhoz!
Szervező: Frissdiplomás Kft.​
Álláskeresői kérdések
hello@jobverse.hu
Marketing, sajtókapcsolat​
Sikosné Bogárdi-Mészöly Andrea
bogardi.andrea@frissdiplomas.hu
Ügyfélkapcsolat
Építés, lebonyolítás

A rendezvény főszervezője:

2024. október 2. (szerda) 10-19 óra

2024. október 3. (csütörtök) 10-17 óra

BOK "A" Csarnok

(Budapest, Dózsa György út 1 .)

Jobverse.hu @ All right reserved.