RÓLUNK MONDTÁK

„Mint egy atomvillanás, olyan volt a 2023. őszi JOBVERSE Állásbörze.” – foglalta össze sommásan az egyik kiállítónk a tapasztalatait, hozzátéve: „Amikor indult a JOBVERSE nagyon sokan azt gondolták, hogy ez a börze nem lesz sikeres, hiszen annyira az elejétől kellett kezdeni mindent. Erre most alaposan rácáfoltatok.”

Valóban, mertünk egy nagyot álmodni, és innovatív ötleteinkkel megvalósítottuk Magyarország első élményközpontú rendezvényét, a JOBVERSE Állásbörzét. Az évek során sok visszajelzést kaptunk, íme ezek közül néhány.

2024 TAVASZI JOBVERSE

Amennyiben megtekintenéd az eredeti posztot LinkedIn-en, jelentkezz be LinkedIn-re, majd kattins a gombra.
Amennyiben megtekintenéd az eredeti posztot LinkedIn-en, jelentkezz be LinkedIn-re, majd kattins a gombra.
Amennyiben megtekintenéd az eredeti posztot LinkedIn-en, jelentkezz be LinkedIn-re, majd kattins a gombra.
Amennyiben megtekintenéd az eredeti posztot LinkedIn-en, jelentkezz be LinkedIn-re, majd kattins a gombra.

KIÁLLÍTÓINK MONDTÁK

Minden cégnek csak ajánlani tudom. Sokszínű, értékes állásbörze mindenki számára.
REHAU-Automotive Kft.
Egy nagyon színvonalas és igazán jól megszervezett rendezvény. Nem csak az álláskeresőknek, hanem a kiállítóknak is hatalmas lehetőség új kapcsolatok felvételére.
Schwarcz Judit
Personalbüro Kritzer
Profi szervezés, megfelelő ellátás, támogató háttérrendszer. Szívesen veszünk részt legközelebb is a JOBVERSE-en!
Mills Zsuzsanna
AAM Tanácsadó Zrt
A JOBVERSE állásbörzét bátran ajánljuk olyan cégeknek, ahol fontos a márkaépítés és szeretnének szilárdan jelen lenni a köztudatban, különösképpen a pandémia utáni kihívások közepette. A JOBVERSE egyúttal szórakoztató és profi módon nyújt lehetőséget új kapcsolatok kiépítésére és a tökéletes jelöltek megtalálására kiemelkedő szervezés útján.
Kovács Enikő
Avis Budget Group BSC
Az állásbörzék világát egy másik dimenzióba emeltétek. Élményalapú, ahol mindenki megtalálja a számításait. Nagy terhet vesztek le a kiállítók válláról az előzetes szervezés fázisában. Köszönöm, hogy együtt dolgozhatunk.
Lukács Zoltán
MOL Nyrt.
Több állásbörzén való céges megjelenésünket szerveztem már országosan, de a JOBVERSE messze a legjobban szervezett. Profi csapat, profi esemény!
Pém Melinda
Sigma Technology Magyarország Kft.
A JOBVERSE-en való részvételünk immáron rendszeres, mert ezen a rendezvényen tudunk olyan barátságos hangulatú környezetben találkozni jelöltekkel, ami tükrözi cégkultúránkat, és lehetőséget ad velük kötetlen beszélgetésekre, vagy konkrét pozíciókra való pályázásra.
Budapest Airport Zrt.
Végtelenül profi szervezés! Kulcsfontosságú szempont a biztonságérzet a kiállítóknak és a látogatóknak egyaránt, melyben a JOBVERSE kimagasló a kiváló tájékoztatással. Látogatói fókuszú rendezvény, ahol valós megoldásokat kaphatnak a problémáikra és releváns válaszokat a dilemmáikra. Hiánypótló állásbörze, ahova jóérzés visszatérni kiállítóként is, látni a fejlődést és átélni a feszengés nélküli hangulatot!
Zelei Bogáta
BetterMore Consulting kft.
Mindig öröm a tavasz és az őszi időszak a számunkra, egyrészt az időjárás, másrészről pedig a JOBVERSE Állásbörze miatt. Sok érdekes karrier úttal, történettel találkozunk, még ennél is több olyan érdeklődővel, akikkel a jövőben akár együtt is tudunk dolgozni. A szervezők profizmusa pedig hab a tortán.
Tolnai Alexandra
Tesco Business Solutions
A rendezvény profizmusát és szervezettségét különösen kiemelném, valamint a kiváló lehetőséget, hogy a látogatókkal tartott kapcsolatunkat erősítsük. A tervezett látogatószámot alábecsültük, több, mint dupla annyi érdeklődő jött hozzánk. Büszkék vagyunk, hogy részt vehettünk ezen a kreatív eseményen, és hozzájárulhattunk a JOBVERSE Állásbörze sikeres megvalósításához.
EuJobs

LÁTOGATÓINK MONDTÁK

Az tetszett a legjobban, hogy ott volt a Honvédség a egy Gidrán MRAP páncélautóval, sok, kedves, szimpatikus ember volt. Magyarok, külföldiek egyaránt. Tetszett a helyszín kívül, belül, a környezete. Egyébként nem szoktam a kettes metró vonalán utazni, most így utazhattam rajta. Minden nagyon jó, kellemes, zökkenőmentes, zavartalan volt.
Reitzi Dominik André
JOBVERSE látogató
A honlap, a beléptető rendszer. A honlap friss volt, fiatalos és hívogató, elismerésem. A beléptetés profi volt. A standok elhelyezése is. Kicsit több leülős részt tettem volna. Összességében jó volt. Kar, hogy nem műszaki, informatikai végzettségem van.Tuti találtam volna munkát :)
Csikós Katalin
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Lehetőségem volt hiteles "forrásból" értesülni az álláshirdetésekről és személyesen kérdéseket feltenni egy-egy munkakörrel kapcsolatban.
Veszelszki Máté
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Megismerhettem közelebbről a különböző cégeket és feltehettem a saját személyes kérdéseimet szinte bármilyen témában, mert a környezet és az emberek nagyon nyitottak voltak.
Tóth Dominika
JOBVERSE látogató
Tökéletes, precíz volt a szervezés! Legjobb állásbörze, melyen eddig részt vettem! Nagyon köszönöm!!!
Pápa Judit
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A tény, hogy rengeteg cég volt kint. Sok olyan cég ami engem alapból is érdekelt, viszont sok olyan is amikről eddig nem gondoltam, hogy relevánsak lehetnek számomra, mégis meglepődtem, hogy mennyi mindent nem tudtam ezelőtt. Ezentúl nagyon jók voltak az előadások, legalábbis amiket meghallgattam azok kifejezetten tetszettek!
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A szervezés, hogy ilyen sok területről voltak kiállítók, voltak tanácsadások, előadások, voltak játékok. Minőségi, igényes szervezés, érezhetően igyekeztek minden területen jelen lenni.
JOBVERSE látogató
Színes, sokféle kiállítót tudsz meglátogatni, hatékonyan, rövid idő alatt, utána következő napokban pedig rendszerint fel is veszik veled a kapcsolatot. Sokkal emberközelibbé válik az álláskeresés. Az egészségsziget egy nagyon jó dolog. Ott is viszonylag rövid idő alatt több vizsgálatot meg lehetett csinálni és azonnali eredményt tanácsot kaphattunk. Remek. :))
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Oda lehetett menni tét nélkül konkrét kérdéseket feltenni a munkahellyel, a meghirdetett állásokkal kapcsolatban, és mindezt egyetlen nap alatt be lehetett járni. Zöld rendezvény (career pass pl). Bárcsak több napon ki tudtam volna menni, egy napig csak az előadásokat hallgattam volna, egy napig a tanácsadásokon vettem volna részt, egy napig végigjártam volna a standokat, és egy napig csak játszottam volna. Most a prioritás az volt, hogy minél több helyen jelentkezzek, de szívesen kipróbáltam volna az élmény részeket is.
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Szervezettség és hogy ennyi cég kint volt. Több olyan céget is megismertem, amit előtte nem
JOBVERSE látogató
Szervezett és rendezett volt, könnyű volt információhoz jutni.
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A lehetőség, hogy oda lehetett menni cégekhez érdeklődni a felvételi folyamatról, amennyiben volt kint HR-es és szakmai felvételiztető munkatárs is. Ebben az is tetszett, hogy színkód szerint lehetett tájékozódni, hogy keresnek -e arra a területre munkaerőt.
JOBVERSE LÁTOGATÓ

KORÁBBI KIÁLLÍTÓINK ÉS LÁTOGATÓINK VÉLEMÉNYEI​

Amennyiben megtekintenéd az eredeti posztot LinkedIn-en, jelentkezz be LinkedIn-re, majd kattins a gombra.
Amennyiben megtekintenéd az eredeti posztot LinkedIn-en, jelentkezz be LinkedIn-re, majd kattins a gombra.
Amennyiben megtekintenéd az eredeti posztot LinkedIn-en, jelentkezz be LinkedIn-re, majd kattins a gombra.
Amennyiben megtekintenéd az eredeti posztot LinkedIn-en, jelentkezz be LinkedIn-re, majd kattins a gombra.

KIÁLLÍTÓINK MONDTÁK

A JOBVERSE egy jó hangulatú, magas szakmai színvonalat képviselő rendezvény, amelyen az idén is örömmel vettünk részt. A Diákszínpadon lezajlott előadásunkban nyújtott támogatásotok fantasztikus volt, csakúgy, mint a rendezvény előtt és időtartama alatt kapott szakmai támogatás!
Bartucz Szilvia
Apollo Tyres (Hungary) LTD
Nagyon szépen köszönjük a JOBVERSE Állásbörze megszervezését és precíz lebonyolítását! Mindig nagy örömmel dolgozunk együtt veletek, de a JOBVERSE immár második alkalommal válik a kedvenc együttműködési formánkká. Kiállítóként abszolút elégedettek voltunk a rendezvény színvonalával, az előkészületekkel, a lebonyolítással és az eddigi utómunkákkal is. Minden igényünket kiszolgálta a rendezvény, remek élményeket szereztünk...
Baranyi Diána
Tempus Közalapítvány
A Silabs oldaláról azért döntöttünk a JOBVERSE mellett, mert a brandünket szerettük volna ismertebbé tenni, és találkozni a cégünk iránt érdeklődőkkel személyesen is. Fő célcsoportunk az informatikai és mérnöki hátterű álláskeresők voltak. A két nap profin megszervezett és pörgős volt, és a látogatóknak is sok élményt biztosított a rendezvény.
Bertók Ildikó
Silicon Labs
Az állásbörze jó lehetőséget biztosított szervezetünk bemutatására, a munkánk iránt érdeklődő, álláskeresőkkel történő beszélgetésre. Nagyon megkönnyítette a nagy számú kiállító munkáját, hogy a beléptetésnél és az iPadek átvételénél sok JOBVERSE-es kolléga állt rendelkezésre. A kiállítói kávézó nagyban hozzájárult a kiállítók komfortérzetének folyamatos fenntartásához, a kiállítók frissességének és így motivációjuk megőrzéséhez. A kiállítói élményóráért ezúton mondok külön köszönetet minden kiállító nevében.
Somodi Anikó - sajtóreferens
Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság
Kiállítói szemszögből számomra egyértelműen a JOBVERSE a nyerő, a szervezés megkezdésétől az utolsó látogató távozásáig. A csapat első perctől kezdve törekedett arra, hogy a pontos igényeket megismerve tegyék össze a számunkra optimális ajánlatot, emellett pedig minden út közben felmerülő akadályt gyorsan és profin sikerült áthidalni. A rendezvény alatt sem ért minket csalódás, a Jobverse hozta az ígért színvonalat, és sikerült azt elérnie, amit én még máshol nem tapasztaltam: hatalmas százalékban érkeztek hozzánk a releváns jelöltek, ami az elkövetkező időszakban jelentős eredményeket mutatott. Úgy gondolom, hogy főleg az IT szektorban ezt nevezhetjük igazi ritkaságnak.
Aracsi Zsófia
TOPdesk

LÁTOGATÓINK MONDTÁK

Színes, sokrétű, színvonalas rendezvény, mosolygós és kedves, nyitott, segítőkész munkaadókkal, leendő kollégákkal a helyszínen.
Elekné Ilovai Gabriella
JOBVERSE látogató
Az hogy személyesen is találkozhattam a munkáltatók hr eseivel, külön kiemelném a Mol Group standját ahol lehetőség volt interjúztatásra is.
Németh Bianka
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A szervezettség, annak a lehetősége, hogy egy helyen, egyidőben részt vehettem álláskereséshez tartozó előadásokon és találkozhattam munkáltatók képviselőivel.
Szuvák Attila
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Érdekes előadások, rengeteg bemutató cég(jövőre mindkét nap menni fogok).
Krix Anett
JOBVERSE látogató
Átlátható, könnyen használható volt a honlap, jó hogy volt térkép, nyitottak voltak a standokon lévő emberek.
Járó Mária
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Nagyon tetszett a jó szervezés, a sok kiállító és hogy a látogatóknak volt lehetőségük az álláskeresés/ nézelődés közben új élményekkel gazdagodni.
Kerezsi-Nagy Dóra
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A kedvesség ez tetszett a legjobban , hogy nem néztek le minket , hogy vidékiek vagyunk és betöltötte a szeretet az egész létesítményt oly annyira , hogy 16:45 kor fájó szívvel mentünk haza , hogy de jó volt ezt meg kell ismételni 🙂🖐️
Huppauer Szabolcs
JOBVERSE látogató
Minden nagyon jól meg volt szervezve, mind a két napon részt vettem, rendkívül hasznosnak találtam.
Potóczki Erika
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Modern kiállítás, magasfokú tájékoztatás
Doboróczky Roxána
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Egyes bemutatók motivációja és beleélése a cég szellemébe, meghozta a kedvet ott dolgozni. (például NIX)
Grohmann Patrik Tamás
JOBVERSE látogató
A munkáltatók hozzáállása. Úgy éreztem, fontosak a dolgozók. Megszólítottak, beszámoltak a cégről, termékekről; volt ahol megmutatták. Mintha ők állnának sorban, nem a munkavállalók a folyosón. Praktikusnak véltem, hogy az egyik standnál a falra nyomtatva olvasható volt, milyen pozíciókra keresnek munkavállalót.
Tóth László
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A színpadi előadások, mert olyat tanultam alattuk, amire még nem gondoltam.
Kontra Barnabás
JOBVERSE LÁTOGATÓ
Az tetszett legjobban, hogy egy helyen lehetett egyszerre szűrővizsgálatot végeztetni, tanácsadásokban részt venni, előadásokat hallgatni
Nguyen Thac Bach
JOBVERSE látogató
A kiállító cégek nagyon profik, felkészültek, rugalmasak voltak. Készségesen fogadták az érdeklődőket, ami hatalmas plusz pont, hisz egész végig állták a sarat! :) Nagyon kerek volt, interaktív, imádtam az előadásokat.
Tarnay Gábor
JOBVERSE LÁTOGATÓ
A szervezés profizmusa (személyre szóló QR kód, színkódos választás, a kiállítás terek), a széleskörű programok, külön örülök az önismereti témájú előadásoknak, tanácsadásoknak.
JOBVERSE LÁTOGATÓ

Köszönjük mindenkinek, aki már részese volt a JOBVERSE élménynek!

Ha nem akarsz lemaradni a soron következő, 2024 őszi börzénkről, vedd fel velünk a kapcsolatot már most!

Találkozzunk 2024. október 2-3-án! Csapj le ott a legjobb jelöltekre!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT ÉS AJÁNLATKÉRÉSÉRT FORDULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Ha szeretnél látogatóként, álláskeresőként részt venni a JOBVERSE Állásbörzén, akkor kattints ide a regisztrációhoz!
Szervező: Frissdiplomás Kft.​
Álláskeresői kérdések
hello@jobverse.hu
Marketing, sajtókapcsolat​
Sikosné Bogárdi-Mészöly Andrea
bogardi.andrea@frissdiplomas.hu
Ügyfélkapcsolat
Építés, lebonyolítás

A rendezvény főszervezője:

2024. október 2. (szerda) 10-19 óra

2024. október 3. (csütörtök) 10-17 óra

BOK "A" Csarnok

(Budapest, Dózsa György út 1 .)

Jobverse.hu @ All right reserved.