SZOLGÁLTATÁSOK

Komplex megjelenési lehetőségek

kiemelt munkaadó megjelenések

Kiemelt munkaadóként látogatóink karrierépítési folyamatának minden állomásán jelen lehettek! A nulladik pillanattól kezdve 3 hónapon át a rendezvény marketingkampányának legfeltűnőbb jelenségei lesztek. A hatékony és közvetlen kommunikációhoz online és offline megjelenéseket biztosítunk, hogy az aktív és passzív álláskeresők minél többször találkozhassanak üzeneteitekkel.

Karrierszínpad megjelenés

Ha fontos számodra a tudatos álláskeresőkkel való kapcsolatfelvétel, a tudásátadás, az oktatás és fejlődés támogatása, a képzési platformok hatékonyságának növelése, valamint a társadalmi felelősségvállalás, és szívesen járulnál hozzá egy ezeket ösztönző programhelyszín létrejöttéhez, támogasd a Karrierszínpadot!

Tanácsadó műhely megjelenés

A Tanácsadó Műhely kiemelt támogatójaként azokhoz a tudatos álláskeresőkhöz juthatsz el, akik számára fontos a fejlődés, és szívesen tanulnak szakértőktől pályájuk egyengetése érdekében.

chill zone

A rendezvényen rengeteg impulzus éri a látogatókat, azonban a pihenőterületeken nagyobb mértékben élvezheted a figyelmüket egy jól célzott üzenettel, izgalmas játékkal, mellyel akár oda- vagy visszacsalogathatod őket a standodhoz.

látogatói WIFI

Célunk, hogy egy olyan pozitív, a látogatók számára díjmentes szolgáltatással kössük össze a céged nevét, melyre a résztvevők többsége igényt tart. Kiválóan használható a névismertség növelésére, pozitív megítélés kialakítására, valamint arra, hogy a standodhoz irányítsd a látogatókat.

Helyszíni megjelenési lehetőségek

CAREER PASS

Az állásbörzére érkező látogatók a belépéskor megkapják vonalkóddal ellátott Career Pass-ukat, melynek külső borítóin a szakterületüknek megfelelő színezés látható. A kiadvány tartalmazza a rendezvény legfontosabb információit, köztük a kiemelt munkaadóink bemutatkozását, a programlistát, a Karrierszínpad előadásait, és a standtérképet is. Az első és hátsó borítókon jelenik meg a te üzeneted, mely által közvetlenül érheted el célcsoportod, ugyanis az egyes szakterületeknek megfelelően egyedi Career Pass-t kapnak a látogatók.

check-in pultok

Érkezéskor minden látogatónk a check-in pultoknál tudja átvenni a belépésre jogosító karszalagot és a vonalkóddal ellátott, szakterületenként eltérő borítójú Career Pass-t. A check-in az első impulzus a helyszínen a látogatók számára, így már belépéskor találkozhatnak legfontosabb üzeneteddel!

Az egyedileg kasírozott beléptető pultok lehetővé teszik, hogy frappáns üzenettel üdvözöld a célcsoportodnak megfelelő álláskeresőket.

A pultokhoz 1-1 megjelenítő is tartozik, melyen a rendezvény ideje alatt folyamatosan vetítjük céged employer branding videóját.

Exkluzív szolgáltatás! Kizárólagos megjelenési lehetőség.

Karszalag

Az állásbörzére érkező álláskeresők a belépéskor karszalagot kapnak. Ezzel a megjelenéssel közvetlenül szólíthatod meg célcsoportod, mivel az egyes szakterületnek megfelelően egyedi karszalagot kapnak a látogatók.

Standdesign

Mi az, amiben segítségedre lesz az egyedi standdesign? Rendkívül meggyőzővé teheted a rendezvénynapokon céged látogatókra gyakorolt benyomását. A stand dekorálásával be tudod mutatni a munkáltatói értékígéreted, a vállalati kultúrát, a cégnél uralkodó hangulatot, hívószavakat, konkrét pozícióneveket, tevékenységi köröket, cég profiljára utaló képet, szöveget, design elemeket használhatsz, ezzel vizuális tartalmat adva az álláskeresőknek. Fel tudod kelteni a látogatók érdeklődését profi megjelenéssel, hogy a te standodnál álljanak meg egy beszélgetésre!

Padlómatrica

Egy kreatív padlómatrica jól kibővíti a stand területét, valamint figyelemfelkeltő a látogatók számára. Informatív, ugyanakkor látványos eleme lehet a standodnak, mellyel munkáltatói márkádat is építed impulzusok nélküli területen.

XXL ÓRIÁSPOSZTER

A pihenőterületeken elhelyezett óriásposzterek kiemelkednek a kiállítótérből, ezáltal messziről is jól láthatóvá teszik a márkádat. Egy rajtuk elhelyezett frappáns üzenettel, izgalmas játékkal a standodhoz csalogathatod a látogatókat.

MY CV RENDSZER

Tedd könnyebbé a munkád myCV rendszerünk segítségével! A JOBVERSE Állásbörzén a belépés előtt minden látogató online regisztrál, és lehetőségük van feltölteni az önéletrajzukat, mellyel pillanatok alatt jelentkezhetnek a szimpatikus kiállítókhoz.

Online megjelenési lehetőségek

Handbook megjelenés

Használd ki az első impulzus erejét! Szólítsd meg a jelölteket a rendezvényre felkészítő online kiadványunkban, melyet minden regisztráló azonnal megkap!

EDM, Hírlevél

A rendezvény előtti felkészítő e-mailekben célzottan kommunikálunk, így garantáltan ahhoz a célcsoporthoz jut el az üzeneted, amelyhez szeretnéd, ráadásul exkluzívan, hiszen 1 levélben csak 1 cég jelenhet meg szakterületenként.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT ÉS AJÁNLATKÉRÉSÉRT FORDULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Kapcsolat

Szervező: Frissdiplomás Kft.

Marketing, sajtókapcsolat

Sikosné Bogárdi-Mészöly Andrea

Ügyfélkapcsolat

Mészáros Gábor​

Építés, lebonyolítás

Hajdú Csongor

Kapcsolat

Szervező: Frissdiplomás Kft.

Marketing, sajtókapcsolat

Sikosné Bogárdi-Mészöly Andrea

Ügyfélkapcsolat

Mészáros Gábor​

Építés, lebonyolítás

Hajdú Csongor